Cheat Dragon Ball Z Dokkan Battle : Onbeperkte Dragon stones – Vals spelen

Om een onbeperkt aantal Dragon Stones te verkrijgen in Dragon Ball Z Dokkan Battle kunt u het best de cheat gebruiken die gecreëerd is door NewCityGames om een oplossing aan te bieden voor een problematiek waarmee onze gebruikers werden geconfronteerd.

Of je nu speelt op de iPad, iOS, iPhone of Android telefoon, de spelers van Dragon Ball Z Dokkan Battle zoeken allemaal een manier om onbeperkte Dragon Stones te krijgen in het spel: Zoek niet verder! Onze generator is beschikbaar! Wij bieden vandaag een hoog kwalitatieve manier om vals te spelen in het spel, maar laat ik je eerst er wat meer over zeggen.

Dragon-Ball-Z-Dokkan-Battle hack

Ik denk dat u wel inziet dat een onbeperkte hoeveelheid Dragon Stones uw manier op het spel te leren fundamenteel verbeterd. Alleen maar PLEZIER, geen beperkingen! U kunt eveneens uw stamina/uithoudingsvermogen recupereren of de DS (Dragon Stones) gebruiken voor extra personage slots!

 

Met de cheat voor Dragon Ball Z Dokan Battle kan je een onbeperkte hoeveelheid Zeni hebben. Het hoeveelheid Zeni noodzakelijk voor de opleiding van een karakter varieert in functie van het niveau en de zeldzaamheid van het karakter. U zult zonder twijfel uw personages goed voedsel geven en ze gigantisch hard trainen.

 

Toegang aan de generator van dragon Stones Dragon Ball Z Dokkan Battle Vals spelen / Cheat :

Zoals altijd en om kristalhelder te zijn over onze procedure geven we u wat informatie over onze applicatie om vals te spelen in Dragon Ball Z Dokkan Battle: het gaat over een online generator die perfect beveiligd is.

Wij kiezen er altijd voor om onze generator volledig online te zetten zodat u nooit een bestand moet downloaden kan kwaadwillig kan zijn (wij kennen allemaal het risico van downloads op een PC!)

 

Wat je moet weten over Dragon Ball Z Dokkan Battle!

Dragon Ball Z Dokkan Battle is een explosief vecht spel dat je toelaat de wereld van Dragon Ball te verkennen en deel te nemen aan een nieuw hoofdstuk in de saga van Dragon Ball Z. Het gaat over een uniek spel waar u items kunt gebruiken om uw team te boosten voor intense gevechten. Vecht tegen de machtige slechteriken en ontmoet de baas van de animatie serie.

Stel uw team bijeen uit een zeer grote selectie van personages van Dragon Ball Z. Ontwikkel uitgebreide strategieën voor combo’s en activeer de machtige vaardigheden van Link.

Dragon Ball Z Dokkan Battle is een free-to-play spel, gemaakt voor mobiele telefoons en tabletten en kan gedownload worden van de Google Play Store voor toestellen die werken met Android en van de iTunes App Store voor de toestellen die werken met iOS zoals iPhone, iPad en iPod Touch.

Personages

Samenstellen van het team

U kunt tot 6 personages kiezen om u te vergezellen in uw quest.

Maar, de kosten van je team met de selecteerde karakters man niet je limieten overstijgen!

*Je limieten stijgen met je rang.

Als noodoplossing, Saibamen zullen automatisch toegewezen worden aan de slots die u openlaat.

Training

Je kan de karakters laten trainer zodat ervaringspunten verzamelen, hun niveau kunnen verhogen (LvL) en hun stats kunnen verhogen.

Volg deze etappes als je het correct wilt doen:

  1. Kies het karakter dat je wilt laten trainen (verplicht)
  2. Kies de partner waarmee hij traint (minstens 1 is noodzakelijk)
  3. Kies een specifieke opleiding (optioneel)
  4. Kies de plaats van de training (optioneel)

De hoeveelheid Zeni nodig voor de training hangt af van het niveau van de training en het element van training dat gebruikt wordt.

 

Indien je karakter en de trainingspartner dezelfde zijn (tegelijkertijd het pseudo karakter en de naam), dan zal hun niveau van Super Attack verhoogd wordt. Als ze van hetzelfde type zijn, kunnen ze ook een bonus punt Ervaring krijgen. De tegenstanders in de training, de training, de items en de plaats van de training (uitgezonderd Wasteland) zullen verdwijnen na gebruikt.

Het ontwaken (Awakening)

Met het ontwaken van je karakter verhoog je hun potentieel en ook hun stats.

Hiervoor heb je de Awakening Medailles nodig en Zeni.

Het ontwaken van een personage verandert zijn niveau niet, maar kan toegepast worden ongeacht het niveau van het karakter, u moet niet aarzelen om het doen eens dat u de benodigde elementen heeft:

 

Z-Awaken :

Met Z-Awakening ontsluit je karakter hun werkelijk potentieel, wat hun stats sterk verhoogd. De Zeldzame personages zullen zich transformeren in een type dat krachtiger is.

Z-Awakening kan gebeuren als:

  1. Karakter A heeft het maximum niveau
  2. Al de Medailles Awakening vereist zijn in je bezit.

Na een Z-Awakening zal het niveau van Super Attack van de karakters verhoogd zijn, maar ook de kost van het personage. Pas op dat je niet voorbij de limiet van je team gaat.

 

Leiderskwaliteiten

Sommige karakters hebben unieke competenties die geactiveerd worden als je het personage plaats in het slot van leider.

Wanneer een leider behorende aan een vriend je vergezelt op een Quest, zal de Leider vaardigheid van de karakters eveneens worden geactiveerd. Het effect van de Leiderskwaliteiten zijn actief, zelfs indien de leider niet deelneemt aan de aanval.

Passieve vaardigheden

Er zijn vaardigheden uniek aan specifieke personage die geactiveerd worden als bepaalde voorwaarden zijn vervult tijdens een gevecht. De voorwaarden veranderen met elke specifieke vaardigheid.

Verbinding met vaardigheden

Elk karakter kan andere vaardigheden hebben. Wanneer je de aanvalsvolgorde kiest in een gevecht, zelfs indien de karakters dezelfde aansluitende vaardigheden hebben en zijn naast elkaar geplaatst, dan worden de vaardigheden automatisch geactiveerd. U kunt de details van de competenties nakijken in de sectie Verbinding vaardigheden in het detail van het karakter.

Quests

Het objectief is vooruitgaan naar het objectief en onderweg alle vijanden te verslaan die u tegenkomt. Om verder te gaan, klik op de juiste knop onder aan het scherm en u kunt zich verplaatsen naar een andere ruimte. Als u aan een kruising komt, moet u de richting kiezen waarin u wilt gaan. Pas op waar u gaat.

Moeilijkheidsgraad

Elke etappe heeft drie verschillende moeilijkheidsgraden: Normaal, Moeilijk, Z-Hard. In het begin kan u alleen maar Normaal kiezen, maar als u een etappe succesvol aflegt dan wordt de volgende moeilijkheidsgraad beschikbaar. Met hogere niveaus worden de vijanden sterk, maar de beloningen zoals ervaring en Zeni zullen ook verhogen.

Beschrijving van de tegel. Er bestaan verschillende soorten, in het algemeen betekenen rode tegels gevaar, blauwe tegels beloningen en gele tegels zijn een willekeurig fenomeen.

Uithoudingsvermogen (Stamina)

U moet uithoudingsvermogen punten spenderen wanneer u vertrekt voor een Quest. Elke etappe vereist een bepaalde hoeveelheid uithoudings punten (Stamina). U herwint 1 uithoudingspunt elke 5 minuten. Je kan ook één Dragon Stone gebruiken om je volledig uithoudingsvermogen te herwinnen. Het bovenstaande kan ook je maximum  aantal uithoudingspunten verhogen.

Dragon Balls

Dragon Balls kunnen gevonden worden in bepaalde omgevingen. Je kan nakijken waar de Dragon Balls zijn als je gaat naar het scherm Dragon Balls en je klikt op de lege plaats van de Dragon Ball.

Je moet landen op het juiste tegeltje om de Dragon Ball te recupereren, dus plan zeer zorgvuldig je vooruitgang.

Dragon-Ball-Z-Dokkan-Battle cheats

Eens dat je 7 Dragon Balls hebt, kan je een wens doen.

Kijk de lijst na om te zien wat je precies kan wensen. Eens dat je de wens hebt gebruikt, zullen de Dragon Balls veranderen.

Hoe opgeven?

U kunt tijdens een quest (tijdens een gevecht) opgeven door naar het Menu te gaan in de rechter boven hoek van uw scherm en te klikken op “Abandon Quest”. Als u Give Up kiest in het menu tijdens een gevecht, verliest u zowel het gevecht als de quest. Wanneer u opgeeft verliest u al de items die u gewonnen heeft, alleen de ervaringspunten blijven.
Gevechten

Tijdens het gevecht stijgt je Ki in functie van het aantal Ki Ballen dat je hebt geabsorbeerd, dit bepaald de kracht van je aanval. De kracht van je aanval zal verdubbelen als je Ki Ballen hebt geabsorbeerd die dezelfde kleur hebben als je type.

*De Ki in je meter is alleen geldig voor één ronde, elke ronde moet je opnieuw Ki opbouwen.

Dokkan Mode

Wanneer de meter Dokkan onder je HP meter vol is en de Super Aanval van het karakter geactiveerd wordt, ga je naar mode Dokkan.

Dit laatste verhoogd je Super Aanval en je verwond al de tegenstanders. Je Dokkan meter kan alles gevult worden door de absorptie van Ki Ballen.

*De Dokkan meter gaan terug naar nul eens dat je een etappe verlaat.

Items

Je kan hulp items meenemen tijden je queste. Deze items hebben een gevarieerd effect: recuperatie van HP, versterken van je aanval, etc. Kies de beste elementen voor elke etappe. Als je de wens van de Dragon Balls gebruikt, dan je het aantal items dat je kan meenemen voor de quest verhogen naar een maximum van 6. Bepaalde hoeveelheden van item zijn echter vast bepaald, en bepaalde elementen kunnen niet meegenomen worden voor gevechten.

Opleidingsartikelen

Haal meer uit je training door het gebruik van ervaring opleidingsartikelen. Je kan tot 5 elementen gebruiken in één trainingsronde. U kunt de opleidingsartikelen verkrijgen met items en quests verbindingsbonus.

 

Awakening Medal

Een noodzakelijk element voor het ontwaken van je personage. Het type en de hoeveelheid vereist zijn verschillend voor elk personage. U kunt Awakening Medals verkrijgen tijdens Quests en Verbindingsbonus.

Vrienden

U krijgt meer vriendschapspunten als je een speler kiest voor een quest die al je vriend is. Gelijkmaking van bovenaf kan het maximaal aantal vrienden dat je kan hebben verhogen. Maar veel vrienden om een voordeel te bekomen tijdens de quests.

Truc Dragon-Ball-Z-Dokkan-Battle

Vriendschapspunten

Als u vriendschapspunten hebt , kunt u deze gebruiken in het Friend Point gedeelte. Wanneer je op een quest gaat met een speler die uw vriend is, krijgt u 100 punten. Met alle andere spelers krijgt u 50 punten. Let wel op dat u maar één keer per dag per speler punten kunt krijgen, als u dezelfde vriend kiest, krijgt u geen punten meer.

Varia

Om een transfer code te verkrijgen naar andere toestellen, ga naar Menu > Transfer van het toestel en klik op de knop Creëren:

 

  • Noteer goed het ID van de gebruiker en de code
  • Installeer Dragon Ball Z Dokkan Battle op het nieuwe toestel
  • Kies Device Transfer op het nieuwe toestel, vul de codes en het ID in en klik op transfer om alles over te zetten.

 

Zolang de knop transfer device op uw scherm blijft, kunt u gegevens blijven overzetten zelfs nadat u het spel bent begonnen.

*Als je overgaat naar een ander OS, dan zullen je Dragon Stones niet overgezet worden

*Als je de transfer maakt tijdens een quest, dat zal de quest verloren gaan

*De code vervalt na twee weken, de toegangscode en de vervaldatum zullen vernieuwd worden elke keer dat u een nieuwe code aanmaakt (al de vorige codes worden dat onbruikbaar)

*Na de transfer wordt de code onbruikbaar.

Sluiten van de Applicatie.

Indien u de applicatie sluit en herstart tijdens een quest, dan zal het spel hernemen waar u was tijdens de quest. Indien het automatisch bewaren van gegevens niet was geactiveerd, al de items en ervaringspunten die u verworven heeft in de loop van de quest  zullen verloren gaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *