Clash Royale Cheat : onbeperkte edelstenen en goudstukken – iOS & Android

Ik hoop dat je er klaar voor bent, het feest gaat beginnen! En met goede reden, met dit geweldig nieuws: de generator voor goudstukken en edelstenen voor Clash Royale is beschikbaar!

Je hebt het nieuws misschien recent al vernomen, de uitgeverij SuperCell gaat binnenkort hun nieuwe game lanceren. En wij hebben de kans gekregen om het te testen voordat het beschikbaar is in Frankrijk! Niet slecht hé?

Je hebt het waarschijnlijk al zelf gezien, maar we waarschuwen je direct: Clash Royale is een Free-To-Play of een Freemium spel. Om te kunnen spelen op een normale manier zonder beperkingen, moet je euro’s verwisselen tegen edelstenen.

Voor diegenen die ons nog niet kennen (er zijn er altijd een paar), NewCityGames is de site voor alle tips, alle cheat codes voor online games.

Clash Royale Free gems

Wij zijn een groep van geeks gepassioneerd door video games, onze expertise is dan ook terug te vinden in onze flair: wij vinden al de “achterpoortjes” in de besturingssystemen van de games en hiermee ontwikkelen wij al onze tips en cheats.

 

Sinds enkele maanden is een hyper getalenteerd team bij de groep gekomen en zij hebben een programma ontwikkeld dat meer en meer gebruikt wordt door gamers: de grondstoffen generator. In het geval van Clash Royale, gaat het om een generator van edelstenen en goudstukken.

 

Wat zijn de voordelen van de generator?

 • Je krijgt een belangrijke hoeveelheid (hoeveel precies bepaal je zelf) edelstenen en goudstukken
 • Gedaan met uren en uren wachten om je items te krijgen
 • Het spel is eindelijk te waarderen op zijn echte waarde
 • Je kan de generator zo veel gebruiken als je maar wil
 • Het is een functioneel programma dat grondig is getest door ons team en een gemeenschap van beta-testers gekozen online (als je lid wil worden van ons team, plaats dan een kleine commentaar met je email adres zodat we contact met je kunnen opnemen)

 

Hoe gebruik je de generator?

De generator is zo ontworpen dat hij gebruikt kan worden door iedereen, van een connaisseur van tips & cheats tot een eerste gebruiker. Als het de eerste keer is, maak je dan vooral geen zorgen, het kan echt niet eenvoudiger! Maar voordat je begint aan dit dol avontuur, nodig ik je uit om even een oog te werpen op de video die wij gepost hebben bovenaan dit artikel.

Clash Royale Gems

Hierin wordt elke etappe gedetailleerd uitgelegd, maar er wordt ook aangegeven hoe je gevalideerd kan worden door ons beveiligingssysteem. Je bent verplicht om jezelf te valideren via dit systeem zodat de generator je herkent als een mens. Als je er één bent, dan zal het zeker makkelijk zijn om de test te doorstaan.

 

 • Etappe 1: Click op de knop “Toegang tot de generator” beschikbaar vanaf deze pagina
 • Etappe 2: Kies het type van platform vanwaar je speelt alsook je gebruikersnaam en email verbonden aan je account
 • Etappe 3: Kies het aantal edelstenen en goudstukken dat je wilt ontvangen
 • Etappe 4: Click op “Genereren” zodat de grondstoffen worden overgedragen
 • Etappe 5: Valideer het beveiligingssysteem
 • Etappe 6: Ga naar je applicatie Clash Royale om zonder limieten te spelen!

 

Clash Royale? Wat is dat?

SuperCell, de game uitgeverij bekend van Boom Beach en het beroemde Clash of Clans, heeft slechts enkele maanden geleden een nieuwe game uitgebracht. Het is nog niet beschikbaar in Frankrijk maar wel op iOS voor bepaalde landen (Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Hong Kong).

 

Voor het moment zijn we er nog niet geslaagd om een officiële release datum te achterhalen, maar aangezien het al beschikbaar is in verschillende landen, kan het niet lang meer wachten zijn!

 

Clash Royale is een grafisch strategie spel dat sterk doet denken aan Clash of Clans, maar deze game speelt volledig anders. Zoals de naam van het spel al aangeeft, moet je vanaf nu kaarten gebruiken om je vijanden te verslaan!

 

Met Clash Royale gebeuren de gevechten online uitsluitend één op één tegen een andere speler. In feite doet het sterk denken aan Yu-Gi-Oh! Beide spelers beschikken over verschillende units (vertegenwoordigd door verdedigingstorens) aan de kant van zijn speelveld en moeten de andere speler aanvallen door middel van de krachtige kaarten waarover hij beschikt.

 

Weet dat het onmogelijk is om meer dan 6 kaarten tegelijkertijd te gebruiken. Natuurlijk moeten ze dan ook wel van hetzelfde type zijn, anders zou het een beetje te gemakkelijk worden J.

Clash Royale Hack

De mening van NewCityGames: SuperCell maakt werkelijk top games. Reeds verleid door Boom Beach en Clash of Clans, hebben we de kans gehad om Clash Royale te testen voor de release en we zijn er verzot op!

 

Je gebruikt dezelfde techniek als in de voorgaande games: zeer strategisch nadenken hoe je aanvalt. Het grote verschil is dat je bij deze game de krachten van de kaarten goed moet beheersen om correct te kunnen spelen.

 

Echter, het is onmogelijk om de verminderde gameplay te verzwijgen voor de spelers die geen geld willen uitgeven (of zij die onze generator nog niet kennen haha). Je bent veel zwaarder beperkt in het spel dan in de voorgaande games: bij voorbeeld, wanneer je een koffer vol met items wilt openen, een voor een fantastische items, kan je vaak lange uren wachten.  

 

Om deze wachttijd te omzeilen, kan je altijd edelstenen uitwisselen (wetende dat deze zeer moeilijk te verkrijgen zijn en aan het begin beschik je niet over een voldoende hoeveelheid om probleemloos te kunnen spelen).

 

In alle eerlijkheid lijkt het ons dat het zeer moeilijk is om voluit te kunnen genieten van Clash Royale. Misschien heb je een maandelijks budget van edelstenen, maar hier bij NewCityGames hebben we iets veel beter! Zoals we het gezegd hebben: gedaan met het spenderen van je tijd en geld voor grondstoffen, onze generator doet alles voor je! Dus waarom zou je er geen gebruik van maken?

 

Wij wensen je veel game plezier!

 

Peace and play !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *