Truc en Cheat Simpson Springfield : onbeperkte Donuts – Android, iPhone, Tablet et iPad

Simpson Springfield onbeperkte Donuts – Truc en Cheat

Als u deze zin leest, is het ongetwijfeld om dat u op zoek bent naar een manier om onbeperkt donuts te verkrijgen.

Klik op de knop om naar online generator van Simpson Springfield te gaan!

We hebben goed nieuws voor u, want bij NewCityGames hebben wij precies dat waar u naar zocht: een grondstoffen generator.

Als u een trouwe bezoeker van de site bent, bent u ongetwijfeld op de hoogte van onze woede tegenover al de games die zogezegd gratis zijn en waarbij men telkens geld moet betalen om op een normaal tempo te spelen.

Daarom, na herhaaldelijke verzoeken, hebben wij een online generator ontwikkeld en geprogrammeerd die u toelaat om onbeperkt en snel donuts te genereren.

Simpson Springfield hack

De applicatie is gedurende meerdere maanden getest en verbeterd om de werking te optimaliseren en te vermijden dat er ook maar enig risico zou kunnen bestaan dat je rekening gebannen zou worden.

Daarom zijn we nu zeer trots om u de eerste generator te kunnen presenteren 100% beveiligd, onzichtbaar en geen enkel risico voor uw rekening.

Er gebruik van maken is zeer simpel:

Maak met veel plezier gebruik van de generator van Donuts voor Simpon Springfield, als u hier bent beland terwijl u op zoek was naar algemene informatie over het spel, onze stagiaire heeft een kleine presentatie over het spel voorbereid dat u hieronder kunt lezen.

 

Vals spelen op Simpson Springfield

Dankzij de enorme populariteit van het spel zijn er duizenden spelers over heel de wereld met duizenden downloads per dag. Echter om goed vooruitgang te kunnen maken in het spel, is het noodzakelijk om geld en/of donuts te hebben!

 

In Simpson Springfield, premium geld is vertegenwoordigd door “de donuts”. Ze zijn onmisbaar wanneer u bepaalde missies of acties wil voltooien. Dit betekent dat u als speler u een grote noodzaak hebt voor de befaamde donuts om uw missie te voltooien: de reconstructie van Springfield. Dit is de grootste blokkering om vooruit te gaan in het spel. In feite staat u voor een dilemma: u heeft donuts nodig om uw droom Springfield te bouwen en die donuts zijn heel moeilijk om te verkrijgen binnen het spel. Het spel stelt u dan ook voor om deze direct aan te kopen tegen echt geld op de android markt of de apple store.

 

Deze kostbare donuts kunnen enkel verkregen worden wanneer u een niveau behaald, de stad schoonmaakt van het puin van de ramp, of wanneer u ze koopt in de winkel met echt geld. Vandaag, met uw rekening vooraf betaald door iTunes, heeft u de mogelijkheid bijvoorbeeld om een vracht van 2400 donuts te kopen voor 89.99€ of een volume van 900 donuts voor 44.66€. Een dozijn donuts kost u 1.79€ met een eenheidskost van  0.15€.

Simpsons springfield cheats

Er is ook een tijdslimiet voor het gebruik van sommige types van geld. Want bepaalde items die u moet zoeken of missies die u moet doen, vragen dat u bepaalde types van geld aan hen geeft zoals harten, symbolen, elixirs, laserpistolen, etc..

Jammer genoeg, bestaan deze types van geld slecht voor een bepaalde tijd en verliest u ze na de limiet datum. Het gebrek aan ruimte is ook een blokkering in het spel, vaak heeft u een nieuwe missie om een gebouw te plaatsen, maar de ruimte waar u dit nieuw gebouw moet zetten bestaat nog niet. Het gebruik van donuts als transactiemiddel om missies te voltooien is een grote beperking van uw mogelijkheden. Bijvoorbeeld, het is perfect mogelijk dat u meer dan 100 miljoen $ heeft, maar daar kunt u niets meer doen als u niet genoeg donuts heeft. Afgezien van echt geld te spenderen om donuts te verkrijgen, ben je volledig geblokkeerd in het spel met zeer weinig opties.

 

Donuts generator Simpson Springfield – Android, iPhone, Tablette en iPad

Het is onmogelijk om donuts te vinden om vooruit te gaan in je avontuur? Je vraagt je constant af of het niet mogelijk is om onbeperkte donuts te krijgen? Panikeer vooral niet! De onbeperkte donuts zijn beschikbaar zonder enig probleem… en je bent zelfs op de juiste plaats om ze te krijgen! Te gek niet?

Onze ploeg heeft een applicatie ontwikkeld die Donuts genereert langs een leemte in het ontwerp van het spel die u toelaat om genoeg grondstoffen te krijgen om op volle snelheid te genieten van het spel. Wij hebben dus een online generator geplaatst voor onbeperkte donuts!

 

Met deze applicatie moet u niets kopen en heeft u genoeg donuts om al uw objectieven te behalen en Springfield herop te bouwen zonder al te veel problemen!

Simpson Springfield : onbeperkte Donuts zonder wachttijd zonder problemen! Maak nu gebruik van de enige generator ter wereld die werkelijk functioneert om onbeperkte Donuts te verkrijgen voor Simpson Springfield. Er is geen enkel risico voor een schorsing van uw account aangezien onze ploeg de applicatie grondig heeft getest en beveiligd vooraleer ze aan u aan te bieden.

 

U neemt geen enkel risico, de generator is volledig online en laat u toe om gebruik te maken van verschillende onbeperkte grondstoffen zonder ook maar iets te hoeven downloaden, daarom bent u ook zeker dat het niet gaat om een kwaadwillig programma!

Onze generator Simpson Springfield laat u toe om te allen tijde een volle vrachtlading van donuts te hebben! Gedaan met opnieuw beginnen in het spel. Er is geen enkele reden meer om op hetzelfde niveau te blijven voor eeuwen lang.

Wacht niet langer, neem gebruik van de onbeperkte donuts. Veel plezier met spelen en uw avontuur in Simpson Springfield.

Neem ook kennis van onze cheats voor GTA V en HearthStone !

 

Presentatie van het spel Simpson Springfield

Het spel Simpson Springfield is een beroemd avontuur en constructie spel gebaseerd op de serie Simpsons. Het is een van de gratis games met de mogelijkheid om te betalen, dit betekent dat u gratis kunt spelen.

Het spel is ontworpen door EA Mobile in samenwerking met de uitgeverij Electronic Arts. Dit video game is vandaag vertaald in meerdere talen en de updates worden vol spanning afgewacht over heel de wereld. In het spel moet de speler dan andere bewoners van Springfield helpen om de stad terug herop te bouwen.

Simpson springfield tips

In het spel was Homer, het hoofdpersonage, zeer druk bezig met zijn spel op de Ipad en heeft hij per ongeluk de nucleaire reactor van Springfield laten ontploffen. Dit ongeluk leidt tot de vernietiging van Springfield. Om de inwoners terug te lokken krijgt Homer de opdracht om de stad terug op te bouwen. Dit spel heeft avontuur, veel humor en missies waarin de fans van de Simpons hartelijk zullen lachen.

 

Sinds mei, kunt u spelen tot niveau 52 met de laatste update van het spel met een aantal nieuwe gebouwen. Met dit spel gaat u naar de wereld van de Simpons met een HD grafische kwaliteit en seizoensfeesten zoals Kerstmis, Thanksgiving en Valentijn. Je hebt de mogelijkheid om de stad herop te bouwen naar jouw visie. Je missies en quests binnen het spel zijn de heropbouw va de stad, Homer helpen om zijn vrienden en familie terug te vinden, feest maken met Duffman in de brouwerij, vrienden maken en hun steden gaan bezoeken of zelf een rondleiding geven etc..

 

Tijdens elke van de missies kan u geld winnen, donuts, tickets voor Krustyland of tijdelijk geld zoals snoepjes of kerst stukken etc…

Deze laatste soorten geld zijn onmisbaar voor de reconstructie van de stad Springfield. In feite moet je zowel de gebouwen als de decoratie kopen, of items verzamelen met een vervaldatum in de tijd.

In het spel kunt u twee types van personages ontmoeten. De eerste zijn speelbaar tijdens specifieke missies, de tweede zijn niet controleerbare figuren die rondwandelen in de stad. Het is mogelijk om de kleren van de controleerbare personages te veranderen om hen toe te laten om meer gevarieerde missies te doen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *